Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder 5 social marketingtips

5 social marketingtips

Marketing voor een kleinere onderneming is hard werken. Niet alleen moet je bezig zijn met de traditionele zaken zoals folders, etalage, winkelpersoneel enz.. maar ook verwachten de huidige klanten een moderne online benadering. Bijvoorbeeld via social media

Deze infographic geeft vijf eenvoudige maar noodzakelijke aandachtspunten waarmee je eenvoudig en snel succes kunt hebben met Online marketing.

Tip 1:
Vraag om een emailadres. Laat klanten niet anoniem de winkel uit lopen!
Iedereen heeft een e-mail adres waarmee je in contact kunt komen met je klant. Maar let op: het is een ruil. Zorg dat je iets wezenlijks kunt teruggeven in ruil voor dat email adres.

Tip 2:
Vraag om recensies en reacties. Dat kan zowel online als offline. Door reacties raken klanten meer betrokken bij jouw onderneming. Het geeft jouw onderneming meer vertrouwen en kwaliteit. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Google places (Of Google+ Lokaal).

 Tip 3:
Geef iets terug. Dat kan in allerlei vormen; informatie, een goed doel, een leuke foto enz..
Allemaal redenen voor meer betrokkenheid bij jouw onderneming.

Tip 4:
Varieer met uw boodschap, zorg dat u opvalt. Meet de reactie en stel bij.

Tip 5:
Leer van uw klanten. Leer van de reacties en recensies. Informeer uw klanten als u iets met de opmerkingen en reacties gedaan hebt. Deel!

 

Wat zijn uw bevindingen?
Deel het met de andere lezers. Geef hieronder uw reactie.

 

Auteur: Ton Kemp (www.silvatica-marketing.nl)

Bron: MinePress.com

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.