Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder mooie prijzen voor uw drukwerk en verspreiding.

Drukwerk & Verspreiding

Video & Reclame heeft ruim 20 jaar ervaring in het vervaardigen en verspreiden van drukwerk. Wij kijken naar uw product en gewenste kwaliteit, aan de hand hiervan kan er gekozen worden voor de drukkerij in Europa die hiervoor het meest gunstige machinepark heeft waardoor het drukwerk voor een zeer gunstige prijs geleverd kan worden. Door onze ervaring en onze relaties met een groot aantal drukkerijen, kunnen wij voor u de juiste prijs en kwaliteit voor uw drukwerk realiseren. Ook voor klein drukwerk kunnen wij u zeer interessante prijzen doen toekomen, hieronder vindt u een indicatie van onze prijzen.

drukwerkprijzen

Mocht u een scherpe prijs willen voor uw drukwerk neem dan contact op voor een passende offerte.

Alle onze prijzen zijn ex. btw.

 Drukkerij Akersloot Uitgeest reclamebureau voor Akersloot video & Reclame

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.
Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.