Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder Waarom een passende website voor uw bedrijf.

Website design

Een passende website voor uw bedrijf!

Uw website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Een website is in deze tijd  Wij bouwen uw website met WordPresséén van de meest essentiële communicatievormen met uw bestaande en potentiële klanten. Het is dan ook van belang dat uw website een goede uitstraling heeft en de juiste boodschap overbrengt. Video & Reclame werkt met WordPress en perfecte CMS systeem waardoor u uw website makkelijk zelf kunt beheren. Wilt u een bedrijfsvideo plaatsen, een foto of tekst aanpassen met onze websites kunt u dit zelf snel en makkelijk. Zou het u toch niet lukken dan staan wij altijd voor u klaar.

Basic website vanaf € 695,–
Een Basic website bestaat uit 5 Pagina’s die eenvoudig zijn te beheren via een Content Management Systeem van WordPress. Wij verzorgen de basis van uw website, werking en vormgeving. Daarna kunt u zelf uw website gaan vullen met teksten, foto’s en video.

Plus website vanaf € 995,–
Dit is een uitgebreide website met meer dan 5 pagina’s en verschillende modules
zoals toevoegen van sociale media, contact formulier.

Webshop website prijs op aanvraag
Een website waar producten online worden aangeboden. Deze website zal overzichtelijk moeten zijn en veel gegevens kunnen bevatten. Ook moet er op een eenvoudige manier door de klant kunnen worden afgerekend door middel van iDeal, Paypal of Creditcard.

Onderhoud aan uw website
Een mooie website is één, maar u zal uw website moeten zien als uw tweede winkel. U zult dus regelmatig uw website net als uw etalage moeten veranderen. Hierdoor wordt de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines bevorderd.

Kosten € 35 per maand.

 

Website laten bouwen doe je bij Het reclamebureau voor Uitgeest Akersloot en Alkmaar

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.
Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.