Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder actiemarketing, een manier van crossmedia marketing.

Actiemarketing

Actiemarketing of crossmedia marketing.

Actiemarketing helpt om in korte tijd veel aandacht voor een product of dienst te krijgen. Met behulp van actiemarketing kunt u in een kort tijdsbestek uw doelstelling behalen. Video & Reclame zet actiemarketing in om een impuls te geven aan uw naamsbekendheid, product of dienst. Kijken in keuken van de actie marketingactiemarketing of crossmedia marketing is zeer effectief en geeft direct resultaat.
Video & Reclame heeft daar zeer goede manieren voor.

Wij ontwikkelen bijvoorbeeld online campagnes met een “call-to-action” deze wordt ondersteund met bedrijfsvideo of product- video die via Qr-code linkt naar uw website. Het maken van een specifieke website voor het promoten van uw product of dienst behoort ook tot de mogelijkheden. Voor elk product of doel hebben wij een passende oplossing die aansluit bij uw marketingbudget en uitstraling.

Waar moet u aan denken bij actiemarketing met crossmediale inzet.

Onze marketingtools

Printcampagne:
Advertenties, billboards, folders, kranten.

Online campagne:
Bannering, google adwords, SEO, actiewebsite voor uw product, productvideo, nieuwsbrieven, email-marketing,Sociale media offensief.

Viral Marketing:
Sociale media offensief, door gebruik te maken bedrijfsvideo en productvideo.

DM campagne: DM gericht op de doelgroep, postbus mailing, huis aan huis verspreiding, geadresseerde mailing.

Events:
Promoteams, gastvrouwen en heren voor beurzen.

Wordt het voor u tijd om aan actiemarketing te beginnen?  Wij maken graag een passend voorstel dat aansluit bij uw budget.

 

 

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.
Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.