Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder Waarom direct-mail

Direct mail

Waarom Direct mail.

Direct mail voor elk bedrijf gericht resultaat

Direct mail voor elk bedrijf gericht resultaat. Video&reclame bureau voor marketing regelt dit van a tot z

Een doeltreffende en goedkope manier om uw klanten en potentiële klanten op een persoonlijke manier te benaderen is door middel van direct mailing. Een snelle en gecontroleerde manier van marketing voor elk budget haalbaar.

Het doel van de mailing (of direct mail) is meestal het verkrijgen van respons en naamsbekendheid. Er zijn twee vormen van Dm acties, Email mailing en gedrukte mailing. Binnen deze vormen zijn vele varianten mogelijk. Een toegevoegde waarde is het gebruik van social media en video. Wel zal er rekening moeten worden gehouden met de regels die zijn opgelegd door de OPTA.

Wij van Video & Reclame verzorgen uw Dm mailing van A t/m Z :

Idee en doelgroep bepalen
Vormgeving & drukwerk.
Actie website of landingspage
Bedrijfsvideo of product video.
Verspreiding geadresseerd, huis aan huis of sealpack

Dm actie is een product op maat, de kosten worden bepaald door de oplage, verspreidingsmethode ect. Hieronder enkele prijs indicaties.

Mailing geadresseerd 2500 adressen.
Drukken A4 brief en enveloppen full colour.
Vormgeving Qr-code met bedrijfsvideo
Vanaf +/_ € 1595,– (ex. porto)

Huis aan huis mail via sealpack.

Drukken folder 4 pagina A4 oplage 30.000 stuks verspreiding via sealpack.
Vormgeving. Qr-code productvideo
Vanaf € 2255,– incl. verspreiding

Heeft u interesse neem contact op.

Uw mailing laten verzorgen! dit doe je bij Video & Reclame Het bureau voor marketing en mailing. in Akersloot Uitgeest Alkmaar

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.
Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.