Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder Videomarketing begint bij Video & Reclame van beursvideo tot trouwvideo

Tien eenvoudige SEO tips voor meer bezoekers op uw website

1. Bepaal goede zoektermen (bron: Antum)

Om goed gevonden te worden moet u eerst bepalen waarop u gevonden wilt worden. Om goede zoektermen te bepalen moet u gaan nadenken zoals uw doelgroep. Op welke zoektermen wordt er door uw doelgroep gezocht in de zoekmachines?

Om te kijken waar veel op gezocht wordt heeft Google een handige tool, hier is bijvoorbeeld te zien hoeveel maandelijkse zoekopdrachten er zijn naar specifieke zoektermen.

 

2. Schrijf pagina’s gericht op zoektermen
Neem een aantal zoektermen in uw hoofd waar u absoluut op gevonden wilt worden en richt pagina’s in op één specifieke zoekterm per pagina.

Op deze manier heeft u een grotere kans om uw concurrentie voorbij te stijgen in de zoekresultaten.

 

3. Denk na over de URL van de pagina
Als u pagina´s gaat schrijven gericht op bepaalde zoektermen helpt bijna niks zo goed als ook in de URL de zoekterm te plaatsen. Bijvoorbeeld : www.uwdomein.nl/zoekterm.  Dit is één van de eerste onderdelen die de zoekmachines uitlezen.
 

4. Geef afbeeldingen een logische naam
Als u afbeeldingen gaat plaatsen op uw website, denk dan na over de naam van de afbeelding. Ook hierbij is het dus handig om uit te gaan van de zoekterm waarop u graag gevonden wilt worden.

 

5. Denk na over de pagina titels 

De bekendere zoekmachines lezen pagina’s uit zoals de bezoeker dit ook doet. Dit betekend dus dat titels erg van belang zijn als het gaat om vindbaarheid. Zorg dus zeker dat in de titels van de pagina het zoekterm naar voren komt. 
 

6. Zorg voor links naar uw website
Door er voor te zorgen dat er links van andere sites naar uw website toe gaan verhoogt u de mogelijkheid om beter gevonden te worden. Er zijn vele websites om uw link aan te melden. Wel wordt aangeraden om uw link te plaatsen op websites die enigszins aansluiten bij uw branche.

 
 

7. Blijf actief  op uw website
Voor zowel de zoekmachines als voor uw bezoekers is het van belang dat u regelmatig nieuwe content op uw website plaatst. Door dit te doen hebben bezoekers een reden om terug te keren en door wisselende content zien de zoekmachines ook vaker uw website verschijnen.

 

8. Zorg voor eenvoudige deel mogelijkheden

Als u het de bezoeker erg eenvoudig maakt om onderdelen of pagina’s te delen via social media op uw site, kunt u heel snel een groot publiek bereiken. Zorg hierbij dus ook dat informatie op uw website interessant is om te delen.
 

9. Een Google sitemap

Met een Google sitemap kunnen alle pagina’s van uw website in één keer bij Google aangemeld worden. 

Door dit te doen is Google gelijk op de hoogte van al uw pagina’s en worden deze dus ook sneller gevonden.

 

10. Leer van uw bezoekers

Door gebruik te maken van Google Analytics in uw website kunt u precies zien hoe uw bezoekers zich gedragen op uw website. Als veel bezoekers snel uw website verlaten is het misschien noodzakelijk om wat te wijzigen in uw website. 
Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.

Comments are closed.

Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.