Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder Video&reclame werken aan betervindbaarheid

Vernieuwde website

De laatste twee maanden druk met de vernieuwing van onze website. Hier natuurlijk rekening houdend met alle mogelijkheden zal iphone, ipad. Maar natuurlijk de ook de opbouw van de site hoe werkt Google wat leest hij wel en wat niet. Zijn meta tage nog belangrijk of niet en hoe zit dat met Bing en Yahoo. Sociale media wel in je site of niet.

Eigenlijk het advies van Video& reclame in de praktijk…..

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.

Comments are closed.

Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.