Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder Uw YouTube kanaal gemaakt door video en reclame.

YouTube vragen

Uw YouTube kanaal optimaliseren.

Binnen uw YouTube videokanaal is het mogelijk om verschillende sociale media kanalen te koppelen aan uw YouTube kanaal. Door deze optie kunt u op een snelle manier uw video in uw socale media publiceren zoals Facebook, Hyves, Twitter, LinkedIn, MySpace. Naast het verspreiden van uw video via sociale netwerkkanalen, is het mogelijk om reacties op YouTube te plaatsen bij uw video. Een goed ingericht YouTube kanaal geeft meer informatie dan u denkt. Zo kunt u zien waar uw bezoeker vandaan komt, of het om een man of vrouw gaat en de leeftijd. Zo zijn er nog talloze andere mogelijkheden die u kunt inzetten om uw YouTube videokanaal te optimaliseren. Videomarketing is dan ook onmisbaar voor elke onderneming.

Een YouTube kanaal aanmaken.

Het aanmaken van een standaard YouTube kanaal is vrij eenvoudig. Deze vorm zien we dan ook veel op YouTube. Als bedrijf zou u dit anders kunnen doen en aanpassen aan de huisstijl van uw onderneming. Dit vereist kennis van vormgevingsprogramma’s. Een professioneel YouTube videokanaal  is het visitekaartje van uw bedrijf.
Video & Reclame kan uw Youtube kanaal professioneel inrichten en vormgeven voor € 125,–

Video’s in uw kanaal,

U kunt onbeperkt video’s uploaden binnen uw kanaal. U moet Wel goed opletten of het materiaal (beeld,muziek) rechtenvrij is en van uzelf is. Youtube kijkt hier scherp naar, bij twijfel haalt YouTube de video’s weg. Er zijn genoeg websites waar u rechtenvrije muziek kunt vinden. Daarnaast biedt YouTube deze zelf ook aan in ruil voor advertentieruimte.

Hoe lang/zwaar mag uw video zijn,

Uw video op YouTube mag niet zwaarder zijn dan 2 GB en niet langer duren dan 15 minuten.
Mocht uw video toch langer duren dan kunt u een verzoek doen bij YouTube om deze video toch te kunnen plaatsen. Dit duur +/_ 3 werkdagen.
We raden u aan korte video’s te maken met het oog op videomarketing, een lange video wordt vaak niet helemaal bekeken.

Advertentievideo van YouTube

Advertentievideo’s worden door YouTube gepubliceerd bij een video die u aan het bekijken bent. Sommige mensen kiezen ervoor om een video bovenaan bij gerelateerde video’s te plaatsen. Als erop geklikt wordt moet de adverteerder een bedrag per klik betalen aan YouTube. Dit is te vergelijken met Google Adwords, de betaalde advertenties op Google.

Wat is online videomarketing?

Met videomarketing promoot u uw product, dienst of een merk door gebruik te maken van beeld en geluid. Videomarketing komt dicht in de buurt van traditionele reclame op televisie. Het grote verschil is dat de kijker de keuze heeft gemaakt naar uw video of bedrijfsvideo te kijken. Dit is totaal anders dan bij televisie waar een programma worden opgedrongen.

Hoe wordt uw video gevonden in Google?

Hier ligt de basis van videomarketing, beter gevonden worden in zoekmachines.
Google & YouTube kijken naar tekst, niet naar de inhoud van uw video (nog niet), deze kan nog niet gelezen worden. Keywords en omschrijving van de video zijn dus erg van belang voor de vindbaarheid van uw video. YouTube kijkt ook naar het aantal bezoekers en of uw video wordt afgekeken. Dit bepaalt mede de positie in YouTube & Google.
Video & Reclame weet hoe wij uw video kunnen laten stijgen in YouTube.
Dit is al mogelijk vanaf €45,- per video.

Het startbeeld van uw video bepalen?

YouTube biedt u drie mogelijkheden voor uw startbeeld en daar heeft u het dan maar mee te doen. Vaak is dit niet een beeld dat aantrekkelijk is en uw boodschap goed weergeeft.
Bij meer dan 7000 getoonde video’s ontvangt u van YouTube de mogelijkheid zelf uw startbeeld te bepalen. Dit schiet dus niet op. Door YouTube gekozen beelden zijn de volgende 1 +/_ begin video, 2 midden video, 3 +/_einde video. door het midden beeld te veranderen kunt u dit beïnvloeden

Uw video staat op YouTube maar dan? 

Als de video op YouTube staat krijgt het een unieke code mee. Deze code geeft u de mogelijkheid om de video via YouTube op andere websites te plaatsen. Wanneer uw bedrijfsvideo op verschillende websites te zien is, zal deze ook vaker worden bekeken. U zorgt dus voor promotie van uw video via andere websites en uw eigen website. Het plaatsen van video’s op uw eigen website zorgt ervoor dat Google uw website beter indexeert en een hogere indexering geeft. Het gevolg is dat u met uw website beter in de zoekresultaten van Google scoort. Een andere mogelijkheid is, om de video te gebruiken tijdens presentaties. Als u PowerPoint gebruikt, kunt u eenvoudig een link aanmaken naar de video op YouTube. Indien u op locatie bent en geen internet tot uw beschikking heeft, is het aan te raden om ook een backup van de video op uw laptop of op DVD te hebben. Als u de video van uw bedrijf op uw mobiele telefoon heeft staan, kunt u deze tijdens een netwerkbijeenkomst laten zien. De mensen die u leert kennen zullen onder de indruk zijn. U kunt namelijk in het kort en helder laten zien wat uw onderneming doet en waar u voor staat. Met de technieken van de nieuwe telefoons is het zelfs mogelijk om via internet, verbinding te maken met YouTube en daar de video op te zoeken. Nog mooier is het als u de video via de telefoon vanaf uw eigen mobiele website laat zien. U toont hiermee aan dat u meegaat met de ontwikkelingen van innovatieve technieken en dat u videomarketing optimaal benut. Met beeld en geluid op uw mobiel is het een stuk eenvoudiger om uw werkzaamheden uit te leggen.

Hoe promoot u uw bedrijfsvideo?

Het promoten van uw video is één van de belangrijkste vereisten voor het hoog laten scoren van een video op YouTube. Na het optimaliseren van de thumbnail en het produceren van de video is het zaak een YouTube videokanaal te optimaliseren. Dit kan door het YouTube kanaal in te richten in de huisstijl van uw bedrijf en de teksten die u op het kanaal en bij uw video’s heeft staan te optimaliseren. Video & Reclame kan worden ingezet om een video te promoten en daarmee veel kijkers te trekken. Wij beschikken over een stappenplan die we doorlopen bij het promoten van de video via verschillende mediakanalen.

 

Met meer video’s op uw kanaal zal de vindbaarheid snel verbeteren.

Het aantal video’s dat u wilt gebruiken ter promotie van uw bedrijf is afhankelijk van uw aanbod en de vooraf bepaalde doelstellingen. Hoe meer video’s, des te groter de kans om gevonden te worden via Google en YouTube. Toch is het ook goed mogelijk om met 1 video gevonden te worden in Google of YouTube. Gebruikelijker is het om meerdere video’s in te zetten, aangezien dit de mogelijkheid biedt om meer zoektermen te koppelen aan uw video’s. Hierdoor wordt de kans groter dat uw video’s op YouTube en in de zoekmachines worden gevonden.

 

Waarom moet mijn bedrijf zich richten op videomarketing en YouTube als videokanaal inzetten?

Met videomarketing is het mogelijk om uw product of dienst door middel van een video te promoten. Een medium waarbij beeld en geluid worden gecombineerd, wordt beter onthouden dan alleen een beeld- of geluiddragend medium. Bijkomend voordeel is dat YouTube ook als zoekmachine wordt gebruikt.

Omdat nog maar weinig bedrijven YouTube gebruiken om hun onderneming door middel van een online videopresentatie te promoten, is het een geschikt platform om een voorsprong te nemen op de concurrentie en uw onderneming professioneel te presenteren met een YouTube bedrijfsvideo.

Bovendien is de video op een eenvoudige manier te implementeren op uw eigen website zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid van uw website. Het inzetten van YouTube voor videomarketing biedt u de mogelijkheid om meer naamsbekendheid te genereren en beter gevonden te worden op Google met uw bedrijfsvideo.

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.
Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.