Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder Beursvideo de perfecte aftersales tool, haal meer uit uw beurs

Beursvideo

Laten maken van een beursvideo.

Dé aftersales tool om meer uit uw nieuwe contacten te halen.

Een beursvideo of expovideo van uw bedrijf is een perfecte manier om te laten zien wat u doet en waar uw bedrijf voor staat. Uw producten zijn mooi opgesteld, uw mensen zijn keurig gekleed, het juiste moment om dit vast te leggen. Een beursfilm  of expovideo is te gebruiken op uw website en in uw sociale media, zoals LinkedIn, Twitter & Facebook. Dé manier om via email uw nieuwe en bestaande contacten te laten zien waar u voor staat. Ook is een beursvideo goed te gebruiken in uw drukwerk door middel van QR-code.

Een beursvideo of expovideo de perfecte aftersalestool!
bestaat uit:
-  +/_  120 seconde beursvideo
-  Sfeer impressie stand, producten, publiek.
-  Interview/pitch met medewerker of klant
-  Voorzien met streamers (teksten in video)
-  Logo in intro & extro met website adres.(begin en einde video)
-  Logo in rechterbovenhoek
– Geplaatst op uw of ons Youtube kanaal
- Gratis inrichten van uw Youtube kanaal
– Ondersteund met rechtenvrije muziek
- Geheel gemonteerd uiterlijk 3 dagen na de beurs
- Videomarketing advies voor verspreiding na de beurs
 
Beursvideo +/_120 seconde € 595,–
      of          +/_  90 seconde € 495,–
Expo video   +/_  60 seconde € 395,–  (informeer naar korting actie)
 
klik hier voor Meer voorbeelden
 
Acties:

Wij zijn op vele beurzen in Nederland aanwezig, hierdoor hebben wij altijd interessante actieprijzen. Bekijk enkele voorbeelden van beursvideo’s hieronder of neem contact op voor meer informatie.

 klik hier voor Meer voorbeelden

Aftersales door beursvideo of expovideo

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.
Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.