Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder Eventenment video laten maken Beursvideo ,trouwdagvideo, opening of sportdag

Evenementvideo

Eventvideo perfect voor uw online marketing

Laten maken van evenementvideo

 

 

Laat zien waar u voor staat of wat u doet!

Evenementvideo is ideaal voor het vastleggen van uw bijeenkomsten, lezingen of een opening van een gebouw. evenementvideo zorgt ervoor dat het belangrijke moment wordt vastgelegd. Natuurlijk zijn deze evenementvideo’s te gebruiken op de website van uw vereniging, gemeente, stichting of bedrijf. Tevens wordt uw evenementvideo geplaatst op ons Youtube kanaal en zijn er meerdere promotie mogelijkheden via andere sociale-media mogelijk.

Evenementvideo TAKE 1:
Evenementen videopresentatie van +/_ 2 á 3 minuten. Hierin geven we een samenvatting van uw bijeenkomst of evenement. In het vooroverleg met u bespreken we welke highlights wij moeten vastleggen. De videopresentatie wordt u aangeleverd op dvd en wordt geplaatst op www.video-reclame.nl & Youtube.

Kosten € 695,– (+/_ 3 uur filmen op locatie)

 

 link naar Youtube
 
 
Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.
Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.