Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder Linkedin video, haal omzet uit uw linkedin en van uw collega's.

Linkedin video

Linkedin video, haal omzet uit uw connecties.

Linkedin met video

Dat Linkedin het snelst groeiende businessnetwerk is van Nederland hoeven wij u niet te vertellen.

Vele van u zien we met +500 contacten. Maar hoe kunt u nu omzet halen uit uw Linkedin contacten en hoe kunt u nu uw product promoten?

Linkedin video een korte productvideo is een  subtiele manier om uw product te presenteren in uw Linkedin netwerk en in het netwerk van uw collega’s.

Productpromotie door Linkedin video leidt tot een hogere omzet.

Elke maand een video van één van uw producten verspreiden binnen uw netwerk geeft resultaat. Video & Reclame heeft voor u de juiste stap naar succesvol prospecteren via Linkedin of andere sociale media.

Video & Reclame bureau voor marketing komt 1 dag bij u op de zaak 12 video’s maken van uw producten. In deze Linkedin video geven we een goed overzicht van uw product(en), de werking en mogelijkheden voorzien van een toelichting van uw medewerkers of verkopers (product pitch door verkoper).

Na montage en goedkeuring ontvangt u de 12 Linkedin video’s en mailen wij u elke maand op de afgesproken datum een herinnering voor plaatsing. Natuurlijk is deze video ook te gebruiken in uw website en andere sociale media.

Prijzen:

6 Linkedin video’s.

  • 1 dagdeel filmen op locatie.
  • Pitch of interview met medewerker.
  • Uw logo in rechterbovenhoek.
  • Logo in begin en einde video met url.
  • Rechtenvrije muziek.
  • Montage van 6 video’s van 30 sec.
  • Levering en uitleg plaatsing in Linkedin of website.
  • Maandelijkse herinneringsmail verspreiding.

Kosten: 6 Linkedin video’s van 30 sec   €   795,–
12 Linkedin video’s van 30 sec € 1295,–

Meer informatie klik hier

Linkedin marketing en linkedin video

 

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.
Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.