Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder Eten begint online laat een restaurantvideo maken.

Restaurantvideo

Laten maken van een restaurantvideo.

 

Uw restaurant in de spotlights

Waarom restaurantvideo: Het combineren van smaken, presentatie op het bord, bediening en gastvrijheid zijn zaken die elke restaurateur in de vingers heeft. Hier kunnen wij van Video & Reclame geen toegevoegde waarde brengen. Maar hoe laat u uw passie, kwaliteit, expertise zien aan uw potentiële klanten? Door gebruik te maken van online video maakt u hierin een grote stap. Video & Reclame gaat samen met u kijken in de keuken. U kunt u uw klanten laten zien waar uw restaurant, lunchroom of bistro in uitblinkt. Een restaurantvideo biedt u veel mogelijkheden voor promotie op het internet en in sociale media. Met een video wordt u online ook beter vindbaar.

Waarom bedrijfsvideo                                Voorbeeld Restaurantvideo

Amuse 1

Restaurantvideo van +/_ 60 seconde waar wij een beeld geven van de locatie, sfeer van het restaurant en een kijkje in de keuken nemen. Wij komen +/_ 2 uur bij u op locatie filmen, monteren het videomateriaal en maken het geschikt voor promotie in ons of uw Youtube kanaal en Facebook. Tevens is deze restaurantvideo te plaatsen op uw eigen website.

Prijs 595,– nu 395,–

Amuse 2

Restaurantvideo van +/_ 90 seconde waar wij een beeld geven van de locatie, sfeer van het restaurant en een kijkje in de keuken nemen. Wij komen +/_ 3 uur bij u op locatie filmen, incl. interview met medewerker/kok of eigenaar,  monteren het videomateriaal en maken het geschikt voor promotie in ons of uw Youtube kanaal en Facebook. Tevens is deze restaurantvideo te plaatsen op uw eigen website.

Prijs € 795,– nu 495,–

Amuse 3

Restaurantvideo van +/_ 120 seconde waar wij een beeld geven van de locatie, sfeer van het restaurant, een kijkje in de keuken nemen en een interview met de gastvrouw of chef. Wij komen +/_ 4 uur bij u op locatie filmen, incl. interview met eigenaar,kok of klant. Monteren het videomateriaal en maken het geschikt voor promotie in ons of uw Youtube kanaal, Facebook en Twitter. Tevens is deze restaurantvideo te plaatsen op uw eigen website.

Prijs € 895,–,– nu € 595,–

Amuse speciaal.

Restaurantvideo van +/_ 90 seconde waar wij een beeld geven van de locatie, sfeer van het restaurant en een kijkje in de keuken nemen. Wij komen +/_ 3 uur bij u op locatie filmen, monteren het videomateriaal en maken het geschikt voor promotie in ons youtube kanaal en Facebook. Tevens is deze restaurantvideo te plaatsen op uw eigen website.

Prijs € 180 euro + € 0,50 per view. looptijd 1 jaar met vastgestelde maximum.

Link naar youtube

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.
Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.