Waarom bedrijfsvideo laten maken! Video & Reclame is uw partner in het bevorderen van uw naamsbekendheid en online vindbaarheid. Van bedrijfsfilm tot vormgeving tot het drukken van uw folder woningvideo op youtube en internet

Woningvideo

Met een woningvideo uw huis eerder verkocht!

Video & Reclame geeft u de mogelijkheid op een actieve manier uw woning, appartement of villa goed in de markt te zetten. Een woningvideo vergroot de kans om uw huis sneller te verkopen. Onderscheidt u van de ruim 260.000 andere woningen in Nederland, door gebruik te maken van video in combinatie met online marketing.

Een goede presentatie van uw woning is van belang. Teksten en foto’s zijn voor de meeste woningen goed verzorgd door uw makelaar en de meeste woningen staan ook goed vermeld op Funda of Jaap.nl. In deze snelle tijd van internet en sociale media is dit niet voldoende, presentatie d.m.v video geeft net dat stapje meer.

Tarieven woningvideo huizenvideo

Stap 1: Professioneel produceren van uw woningvideo.
Woning-videopresentatie geeft mensen inzicht in grootte, diepte, sfeer en lichtval in uw huis. Tevens kunt u door gebruik te maken van de woningvideo, de USP (Unique Selling Points) van de woning toelichten. U geeft potentiële kopers de mogelijkheid anoniem 24 op 7 uw woning, appartement of villa te bezichtigen. Door videopromotie van uw woning maakt men eerder de stap naar de makelaar voor een live bezichtiging. Het besluit tot aankoop van een woning, appartement of villa wordt thuis achter de computer genomen, geef uw koper dan ook materiaal om te kunnen beslissen.

Stap 2: Verspreiding van uw woningvideo via verschillende online kanalen.
U heeft een prachtige presentatie van uw woning of appartement d.m.v. foto’s, folders en een woningvideo. Nu komt het aan op de marketing. Deze stap wordt meestal vergeten. Maak bekend dat uw woning te koop staat. Sites zoals Funda en Jaap.nl helpen u hier goed bij, maar helaas is dit niet voldoende. Video & Reclame gebruikt actieve sociale media zoals: Twitter, Facebook, Hyves, Google+ en Linkedin. Dit zijn de moderne mond tot mond reclame methodes die uw huis, villa of appartement onder een groot publiek bekend maakt.

Video & Reclame heeft hier vele mogelijkheden voor, die wij graag met u willen bespreken.

link naar youtube

Video en Reclame is uw partner voor marketing en productie van bedrijfsvideo en productfotografie tot vormgeving en drukwerk.
Laten maken van Bedrijfsvideo, bedrijfsfilm, beursvideo bent u bij video en reclame op het goede adres. Wij maken uw bedrijfsvideo op basis no cure no pay. Ook adviseren wij u graag bij het promoten van uw bedrijfsvideo via Twitter, Facebook of via uw eigen website. Videomarkering begint bij het professioneel inrichten van uw youtube kanaal.